Листковий салат з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Листковий салат з яловичиною нагадує тортик з м'ясом. До речі, моя подруга обожнює тортики, але тільки якщо вони з м'ясом. Ми часто жартуємо з цього приводу! Чоловіки теж люблять такі салатики-тортики з м'ясом.
Листковий салат з яловичиною зручно робити в пластиковому контейнері з вирізаним дном. Кожен шар злегка притискайте, щоб форма рівномірно заповнилася. Для салату беремо яловичину. М'ясо можна подрібнити в блендері, а можна просто дуже дрібно порезать.Говядіну або свинину можна замінити куркою і за своїм бажанням додати шари, наприклад, шар волоських горіхів! Щоб форма схопилася, потримайте салат в холодильнику. Успіхів і приємного апетиту!
- Яловичина відварна - 200 грам
- Огірок солоний - 2 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Сир - 100 грам
- Волоський горіх - 2 штуки
- Майонез - За смаком
Підготуйте форму під салат.
М'ясо подрібнити блендером, змішайте з майонезом і зеленню.
Зверху покладіть шар огірків.
Натріть шар огірків і промажте майонезом.
Зверху натріть сир.
Акуратно зніміть контейнер і прикрасьте салат майонезом і горіхами.