Листковий пиріг в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати листковий пиріг в мультиварці - просте в готуванні. Солодке і дуже цікаве блюдо. Пишний ніжний корж і кисло-солодка начинка - ну хіба не таким повинен бути хороший пиріг?
Розповім, як приготувати листковий пиріг в мультиварці. Це смачна і солодка випічка, яка всім дуже сподобається. І зовнішній вигляд який гарний - ви тільки гляньте! Неначе повноцінний тортик, ось тільки готується швидко і просто, як і пиріг. Рекомендую вам спробувати, це смачно і дуже красиво!
- Борошно - 300 грам
- Цукор - 300 грам (половину - в вершках, половину - в тісто. Якщо не любите надто солодку випічку, можна зменшити трохи кількість. )
- Вершкове масло - 125 грам
- Яйця - 3 штуки
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Крохмаль - 1 Чайна ложка
- Смородина - 350 грам

1. Розділимо білки і жовтки яєць. Збиваємо яєчні білки з половиною всього цукру. Додамо потім в пишну білу масу 1 ç.l. Розпушувача, 1 ç.l. Крохмалю та 2 ст.Л. Борошно. Перемішаємо і додамо ягоди.

2. Окремо змішаємо жовтки з цукром, що залишився і розпушувачем. Сюди ж - розтоплене вершкове масло. Потім потроху домішали борошно. Тісто ділимо на кілька частин (я ділила на дві). Частина разравниваем по мультиварці.

3. А тепер поверх кожного шару тесту виливаємо потроху шар крему, і так чергуємо шари. Мені було ліньки, і я зробила в два шари пиріг.

4. В режимі "випічка" запікаємо годину, а потім, якщо не зовсім схопиться серединка, запікаємо ще півгодини в тому ж режимі. Готово!