Листкове тісто зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо, запечене цілком, виходить соковитим, тому як все соки залишаються всередині. Спробуйте рецепт, як приготувати листкове тісто зі свининою. Виходить смачне і ароматне гаряче блюдо.
Якщо часу мало або хочете спростити приготування, тісто можна купити вже готове, ну а якщо вважаєте за краще все традиційно, то можна зробити його самостійно. У будь-якому випадку вийде дуже смачно, адже все соки з м'яса залишаться всередині і просочать собою тісто. Головне це правильно промаринувати м'ясо, і тоді блюдо вийде чудовим.
- Свинина - 1 кілограм
- Приправа для свинини - За смаком
- Кунжут - 1 Ст. Ложка
- Біле сухе вино - ½ Ст. Ложок
- Яйце - 1 штука
- Листкове тісто - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
- Олія - 20 грам
1. М'ясо беремо без кістки. Ретельно зачищаємо його і промиваємо, витираємо насухо паперовим рушником, нарізаємо великими шматками. Натираємо його сумішшю приправ для свинини, сіллю і перцем, заливаємо все білим вином і залишаємо маринуватися мінімум на 3 годину, а краще на всю ніч.
2. Готове листкове тісто розморожуємо і тонко розгортаємо і змащуємо шматочком вершкового масла, перекладаємо його на деко. Свинину паперовим рушником обтирає від вина і укладаємо по центру тесту. Загортаємо свинину залишилися шматками тіста і виделкою проколюємо зверху, змащуємо яйцем і посипаємо кунжутом.
3. Відправляємо все в розігрітий до 200-220 градусів духовку на 1, 5-2 годину. Відразу не розрізаємо свинину в тесті, а залишаємо остигати, інакше вона розпадеться. Через 20-30 хвилин сміливо розрізаємо на шматочки і подаємо до столу.