Легкі з солониною 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Цей простий рецепт, повідав мені мій хороший товариш. Любителям солонини і легких повинно сподобається. М'ясо гаситися з морквою і цибулею, виходить дуже ситно і смачно, до того ж економно!
Це дуже простий рецепт приготування легких з солониною. Ідеальний варіант вечері на дві персони. Готується все максимально швидко і ефективно. На сковороді тушкуємо відварні легкі, солонину, морква і цибуля ріпчаста. Тушкуємо в сметані, кладемо сіль і перець за смаком. Можна і інші улюблені спеції. От і все, гарного дня! 
- Легкі яловичі - 200 грам
 - Солонина - 200 грам
 - Морква - 2 штуки
 - Цибуля ріпчаста - 2 штуки
 - Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
 - Крем - 50 грам
 - Сіль - За смаком
 - Перець - За смаком
 

Солонину і відварені легкі нарізаємо, найкраще дрібними кубиками.

Морква нарізаємо тонкими брусочками, а цибуля дрібними кубиками.

На сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо підготовлені інгредієнти. Додаємо сметану, потім кладемо сіль і перець за смаком. tusim 20-25 хвилин на повільному вогні під кришкою, час від часу помішуючи.

Готово! Смачного!