Рецепт Лечо з м'ясом фото

Лечо з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Якщо ви шукайте варіанти смачного і простого в приготуванні страви, тоді пропоную вам зробити ароматне лечо з м'ясом. Воно підходить до абсолютно будь-якого гарніру і його з задоволенням їдять навіть діти.

1. Для приготування лечо з м'ясом в домашніх умовах бажано попередньо замаринувати яловичину. М'ясо потрібно вимити, просушити і нарізати порційними шматочками. Надіслати в глибоку миску, посолити і поперчити за смаком. При бажанні можна додати улюблені спеції, сушені трави, часник. Додати 1-2 столові ложки гірчиці і все ретельно перемішати. Відправити в холодильник на 45-60 хвилин.

Якщо часу чекати немає, то можна приступати безпосередньо до приготування відразу.

2. Дно жароміцної форми змастити трохи олією. Викласти туди яловичину.

3. Зверху м'яса викласти лечо. Як слід перемішати. Якщо рідини замало, можна додати трохи води.

4. Ось практично і весь рецепт приготування лечо з м'ясом. Залишилося накрити форму кришкою або на крайній випадок фольгою і відправити в попередньо розігріту духовку.

Готуватися блюдо буде близько 2 годин (в залежності від розміру шматочків м'яса). Періодично потрібно діставати форму і ретельно перемішувати, що вийшла рівномірна корочка.

5. Перед подачею прикрасити свіжою зеленню.

  • Лечо - 250 грам
  • Яловичина - 250 грам
  • Гірчичний - 1-2 Ст. Ложок
  • Зелень - 10 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
1. Для приготування лечо з м'ясом в домашніх умовах бажано попередньо замаринувати яловичину. М'ясо потрібно вимити, просушити і нарізати порційними шматочками. Надіслати в глибоку миску, посолити і поперчити за смаком. При бажанні можна додати улюблені спеції, сушені трави, часник. Додати 1-2 столові ложки гірчиці і все ретельно перемішати. Відправити в холодильник на 45-60 хвилин.

Якщо часу чекати немає, то можна приступати безпосередньо до приготування відразу.

2. Дно жароміцної форми змастити трохи олією. Викласти туди яловичину.

3. Зверху м'яса викласти лечо. Як слід перемішати. Якщо рідини замало, можна додати трохи води.

4. Ось практично і весь рецепт приготування лечо з м'ясом. Залишилося накрити форму кришкою або на крайній випадок фольгою і відправити в попередньо розігріту духовку.

Готуватися блюдо буде близько 2 годин (в залежності від розміру шматочків м'яса). Періодично потрібно діставати форму і ретельно перемішувати, що вийшла рівномірна корочка.

5. Перед подачею прикрасити свіжою зеленню.

Схожі рецепти