Лаваш з вишнею
(покроковий рецепт з фото)
Справжній пиріг з лаваша з вишнею можна приготувати тепер самостійно завдяки простому рецептом лаваша з вишнею. Порадуйте себе смачним десертом. Дивимося і запам'ятовуємо рецепт прямо зараз!
Для приготування лаваша з вишнею нам знадобиться вишня свіжа або заморожена, головне, щоб вона була без кісточок. Лаваш беремо тонкий, вірменський (три штуки). Сир і сметану беріть не занадто великий жирності, проте сметана при цьому не повинна бути і надто рідкою. До речі, готувати такий невеликий пиріг можете і в мікрохвильовці. У духовці ж виходить дуже гарна рум'яна скоринці, мені подобається.
- Лаваш - 3 штуки
- Вишня - 200 грам
- Сир - 200 грам
- Крем - 100 грам
- Цукор - 6 Ст. Ложок
- Яйця - 2 штуки
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка

Вишню змішайте з крохмалем.

Збийте сметану з яйцем.

Візьміть середню форму для запікання. Викладіть один лаваш, змастіть гарненько сметанним соусом, потім зверху накрийте другим лавашем. Посипте цукром, але не всім.

Викладіть вишню, присипте цукром (2 ст.Л.). Потім накрийте лавашем. Змастіть знову соусом.

Сир розімніть вилкою, викладіть наступним шаром. Знову присипте цукром.

Потім ще раз накрийте лавашем, змастіть соусом, присипте цукром.

Краї лаваша (найпершого), що звисали, загорніть просто всередину.

Змастіть залишками соусу і відправте на півгодини в духовку при 180 градусах.

Ось такий у нас вийшов рум'яний і смачний лаваш з вишнею. Приємного чаювання!