Лаваш з оселедцем
(покроковий рецепт з фото)
Це один з моїх найулюбленіших рецептів швидких закусок! Простий рецепт лаваша з оселедцем в домашніх умовах сподобається всім тим, хто любить готувати нескладні ситні блюда в домашніх умовах.
Рецепт приготування лаваша з оселедцем у вас не забере багато часу, адже готувати таку закуску швидко, легко і приємно. Тому я сподіваюся, що ви не будете проти нових дивовижних смакових поєднань. Особисто я довго не хотіла це блюдо пробувати, але в підсумку ні разу не пошкодувала: поєднання хоч і незвичне, але смачне!
- Оселедець - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Лаваш перський - 2-3 штук
- Гриби - 150 грам
- Кольорова капуста - 50 грам
- Спеції - За смаком

1. Для початку промиємо і обсмажити на сковороді гриби, потім додамо до них подрібнену капусту і яйця. Спеції - за смаком, обсмажуємо все разом.

2. Тим часом необхідно дрібно порізати оселедець, попередньо позбавивши рибку від кісток. Начиняємо лаваш рибкою, потім - сумішшю зі сковороди.

3. Тепер пожарим лаваш з начинкою з двох сторін на сковороді. Готово! Можна подавати до столу.