Рецепт Лаваш з начинкою в беконі фото

Лаваш з начинкою в беконі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Сир, Яйця
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На святковий стіл, На сніданок, Фуршет

На мій погляд, це блюдо відмінно підійде для сніданку. Незвичайна форма подачі особливо сподобається дітям, а приголомшливий смак не залишить байдужим нікого. Порадуйте своїх близьких таким блюдом!

Ця страва - сніданок для гурмана. У хрустких скибочках смаженого бекону знаходиться тоненький лаваш з яєчно-сирною начинкою. Незважаючи на багатошаровість, блюдо в приготуванні досить просте і швидке!

  • Бекон - 6 скибочок
  • Лаваш - 1 штука (круглий)
  • Цибуля зелена - 4 штуки
  • Сир тертий - 30 грам
лаваш з начинкою в беконі - фото крок 1
Змішайте нарізане яйце, тертий сир і нарізану цибулю. Посоліть і перемішайте.
лаваш з начинкою в беконі - фото крок 2
Викладіть скибочки бекону хрест навхрест. На них покладіть лаваш.
лаваш з начинкою в беконі - фото крок 3
На лаваш викладіть начинку.
лаваш з начинкою в беконі - фото крок 4
Акуратно загорніть лаваш і скибочки бекону.
лаваш з начинкою в беконі - фото крок 5
Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти