Лаваш з начинкою на сніданок
(покроковий рецепт з фото)
Страва, моментальне в приготуванні і недороге - лаваш з начинкою на сніданок, при чому в якості начинки можна використовувати бринзу, сир, відварні курячі яйця, ковбасу, фарш і т.Д.
Рум'яні і апетитні лаваші з начинкою можна взяти з собою на роботу, в поїздку або на пікнік. Їх із задоволенням скуштують і дорослі, та діти, вприкуску з гарячим солодким чаєм, особливо якщо начинка у лавашей з малосольной бринзи. За бажанням в неї можна додати трохи свіжої зелені.
- Лаваш - 2 штуки
- Бринза - 120 грам
- Куряче яйце - 2 штуки
- Масло рослинне - 60 мілілітрів

Підготуйте зазначені інгредієнти.

Бринзу спробуйте на смак, натріть на тертці в піалу або глибоку тарілку. Якщо сир не солоний, то трохи присолите його. Курячі яйця вбийте в миску, посоліть і збийте протягом 1-2 хвилин.

Листи лаваша наріжте стрічками за допомогою ножиць. Один лист розріжте на три стрічки. На край стрічки викладіть частина начинки.

Загорніть трикутником, потім ще раз загорніть, щоб відкриті краю лаваша, через які видно начинку, виявилися закритими. Відріжте стрічку і знову викладіть на неї начинку, приготуйте ще одну заготовку.

Таким чином приготуйте все заготовки.

Прогрійте сковороду з рослинним маслом на мінімальному нагріві, умочіть заготовку в яєчну суміш з усіх боків.

Викладіть на сковороду. Також вступите і з іншими заготовками. Обсмажте близько 1-2 хвилин з одного боку.

Переверніть на іншу сторону і обсмажте до рум'яності. Нагрівання не підвищуйте, інакше вони підгорять, а всередині не пропекутся.

Викладіть лаваш з начинкою на тарілку і подайте до столу з чаєм або кавою. Блюдо ідеально для сніданку або полудня.