Лаваш з капустяної начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Лаваш з капустяної начинкою - добра закуска, яка готується дуже просто і швидко. Обсмажена овочева начинка дивним чином поєднується з хрустким вірменським лавашем. Підійде на обід і вечерю.
Приготуємо лаваш з капустяної начинкою в домашніх умовах. Для цієї простої закуски вам знадобиться великий вірменський лаваш, який можна знайти на ринку або в супермаркеті. Іноді до капустяної начинки додають м'ясні інгредієнти, хоча в даному випадку перед нами вегетаріанський варіант закуски. Хай щастить!
- Лаваш вірменський - 1 штука
- Капуста - 1/2 штуки (книга)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Зелень - 0, 5 пучка (петрушка і кріп)
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Сіль і перець - 1 За смаком
- Яйце - 1 штука

Капусту промийте і дрібно наріжте, потім змішайте з сіллю і перцем за смаком. Цибулю очистіть і подрібніть.

Обсмажте цибулю на рослинній олії до золотистого кольору.

Додаємо капусту, перемішуємо і смажимо разом 10 хвилин. Капуста повинна стати м'якою.

Зелень подрібніть і засипте на сковороду, перемішайте.

Розріжте лаваш на порційні шматочки (прямоугольнички або квадратики). Змастіть лаваш збитим яйцем, помістіть всередину начинку і скрутіть трубочками.

Обсмажте на олії з усіх боків, приблизно 2-3 хвилини.

Смачного!