Квасоля з солоними огірками
(покроковий рецепт з фото)
Страви postnoe, що зараз особливо актуально. Готується просто і швидко, підійде для початківців або зайнятих господинь. Подавайте гарячим, як самостійну страву або в охолодженому вигляді, як салат.
При обсмажуванні, додайте нарізані печериці - вийде набагато ситніше і смачніше.
- Квасоля - 1 банку (червона, консервована)
- Горіхи волоські - 0.3 склянки
- Огірок солоний - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Масло рослинне - 50 грам
- Часник - 4 зубчики
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Хміль-сунелі - 1 щіпка
- Зелень - 50 грам

Підготуйте всі інгредієнти.

Лук подрібніть, огірок наріжте тонкими кружальцями.

У сковороді розігрійте масло, додайте нарізаний часник, обсмажте овочі до золотистого кольору.

З квасолі злийте рідину, додайте обсмажування.

Горіхи potolchite.

Додайте нарізану зелену цибулю і ще раз потовчемо.

Додайте до решти інгредієнтів. Приправити сіллю і poperčite.

Смачного!