Курячий каприз
(покроковий рецепт з фото)
"курячий каприз" - це ще один спосіб, як можна швидко і просто приготувати курячу грудку, та причому так, щоб вона вийшла дуже соковитою, ніжною і ароматною. Не вірите? Читайте докладний рецепт!
Головним інгредієнтом страви є курка, а саме - куряча грудка. Всі інші складові додаються за бажанням: помідор, лисяча шпинату, петрушка або базилік, свіжі або мариновані гриби, солодкий перець і т. d. Звичайно ж, дуже важливим є сир, саме завдяки йому на курочку з'являється красива золотава скоринка. Що ж, меньше слів більше діла! Давайте приступати!
- Куряча грудка - 250 грам
- Сир твердий - 70 грам
- Помідор - 1 штука
- Листя шпинату - 3-5 штук
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком

Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Курячі грудки промийте під проточною водою і обсушити паперовими рушниками.

По всій довжині грудки зробіть поперечні надрізи, НЕ дорізаючи до кінця приблизно 1-1, 5 см. Приправити сіллю і poperčite Grudka. У надрізи вкладіть шматочки сиру, кружечки помідора і по листку шпинату.

Перекладіть грудку в форму для запікання. Я використовую одноразову форму з алюмінієвої фольги, це дуже зручно. Грудку зверху полийте олією.

Запікайте грудку в духовці при температурі 180 градусів 30-40 хвилин.