Рецепт Курячий каприз фото

Курячий каприз
(покроковий рецепт з фото)

Індійська кухня
Овочі, Молочні продукти, Птах, Сир, Курка, Куряча грудка
Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження
Гарячі страви

"курячий каприз" - це ще один спосіб, як можна швидко і просто приготувати курячу грудку, та причому так, щоб вона вийшла дуже соковитою, ніжною і ароматною. Не вірите? Читайте докладний рецепт!

Головним інгредієнтом страви є курка, а саме - куряча грудка. Всі інші складові додаються за бажанням: помідор, лисяча шпинату, петрушка або базилік, свіжі або мариновані гриби, солодкий перець і т. d. Звичайно ж, дуже важливим є сир, саме завдяки йому на курочку з'являється красива золотава скоринка. Що ж, меньше слів більше діла! Давайте приступати!

  • Куряча грудка - 250 грам
  • Сир твердий - 70 грам
  • Помідор - 1 штука
  • Листя шпинату - 3-5 штук
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
курячий каприз - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Курячі грудки промийте під проточною водою і обсушити паперовими рушниками.
курячий каприз - фото крок 2
По всій довжині грудки зробіть поперечні надрізи, НЕ дорізаючи до кінця приблизно 1-1, 5 см. Приправити сіллю і poperčite Grudka. У надрізи вкладіть шматочки сиру, кружечки помідора і по листку шпинату.
курячий каприз - фото крок 3
Перекладіть грудку в форму для запікання. Я використовую одноразову форму з алюмінієвої фольги, це дуже зручно. Грудку зверху полийте олією.
курячий каприз - фото крок 4
Запікайте грудку в духовці при температурі 180 градусів 30-40 хвилин.

Схожі рецепти