Куряче філе в соусі
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати куряче філе в соусі так, щоб воно було ніжним і соковитим, легко! Соус "бешамель" зробить м'ясо неймовірно м'яким і смачним. Крім того, курка чудово поєднується зі сметанним соусом.
Під вершково-сирним соусом робити куряче філе - одне задоволення, оскільки м'ясо виходить неймовірно ніжним і соковитим. На гарнір можна подати будь-яку крупу, макаронні вироби або картопляне пюре. Також куряче філе в соусі можна подавати як самостійне блюдо.
- Куряче філе - 1 штук
- Цибуля - 1 штук
- Крем - 200 грам
- Сіль і спеції - 1 За смаком
- Сир - 150 грам
- Яйця - 1-2 штук

1. Якщо ви хочете приготувати смачну підливу до гарніру, то куряче філе в соусі а-ля "бешамель" - ідеальний варіант. Для цього вам знадобляться прості і доступні інгредієнти: куряче філе, сир, крем, цибуля, яйця і спеції.

2. Нарізаємо куряче філе соломкою, приправляем його, даємо трохи постояти. А тим часом нарізаємо і відправляємо смажитися цибулю.

3. Обсмажуємо його на рослинному маслі, постійно помішуючи. Коли він почне набувати легкий золотистий відтінок, додаємо до нього куряче філе.

4. Обсмаживши м'ясо з цибулею до готовності, додаємо натертий твердий сир і яйця. Все перемішуємо, смажимо близько 2 хвилин.

5. Тепер тушкуємо і постійно помішувати.

6. Натираємо на середнього розміру тертці сир, додаємо його, продовжуємо тушкувати ще 10 хвилин на слабкому вогні. Коли сир повністю розплавиться, куряче філе в соусі можна вважати готовим!

7. Подавати готове куряче філе в соусі можна як самостійну страву, гарнір вибирайте на свій розсуд.