Куряча печінка в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Куряча печінка в клярі смачні ласощі - я обожнюю печінку і дуже люблю тісто! Але поєднала я їх зовсім недавно, після фуршету на роботі, колега принесла смачні грудочки золотого кольору. Ось рецепт.
Куряча печінка в клярі буквально тане в роті і зникає з тарілки. Головне правило для печінки - Не готуйте її сильно довго, інакше отримаєте несмачну гуму. Тому приготування курячої печінки в клярі дозволить навіть самому недосвідченому кулінари зробити її добре. Адже ви ж смажите шматочки печінки в клярі до золотистого кольору! І цього достатньо, щоб печінка приготувалася. Робіть кляр для куряча печінки погуще, щоб вийшла товста, хлібна скоринка! Успіхів і приємного апетиту!
- Куряча печінка - 600 грам
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Молоко - 0, 5 склянки

Печінка помити, звільнити від плівок.

Печінка помити і обсушити на серветці.

З яєць, борошна і молока приготувати кляр.

Шматочки печінки в клярі обсмажити в маслі. Смачного!