Курка, запечена в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Ароматна, смачна і апетитна курка, запечена в духовці, за цим рецептом виходить по істині неймовірна. Рум'яна кірочка і аромат спецій потішать смакові рецептори навіть вимогливих людей.
Шукайте рецепт приготування святкової страви? Тоді зверніть увагу на цей варіант, який розповість, як приготувати курку, запечену в духовці. Готується вона за допомогою фольги і запікається близько години в духовці. Пікантність птиці додає особливого маринад, що складається з меду, гірчиці і рослинного масла.
- Курка - 1 штук
- Мед - 2-3 Ст. Ложки
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Сіль і спеції - За смаком
- Рослинна олія - 100 мілілітрів

1. У мене було недавно торжество, і я вирішила побалувати гостей дивно смачною курочкою з хрусткою скоринкою. Для цього потрібно взяти тушку курки, мідь, гірчицю, сіль і спеції.

2. Ретельно моєму курочку і натираємо відразу сіллю і спеціями.

3. Змішуємо мед, гірчицю і рослинне масло.

4. Добре натираємо всю тушку і залишаємо на 30 хвилин промаринуватися. Я зазвичай загортаю у фольгу і залишаю на півгодини в прохолодному місці.

5. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 1 час. Для утворення хрусткої скоринки залиште в духовці в самому кінці курку на 10 хвилин без фольги.

6. Ось така красива і апетитна виходить курка, запечена в духовці. На святковий стіл це ідеальний варіант!