Курка з рисом в сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування соковитої курки з смачним і корисним рисом, а також ароматним чорносливом. Відмінний варіант для обіду або вечері, рекомендую.
Щоб страва була більш смачним, а рис не злипався і сильно не розварюється, раджу брати рис пропарений. Взагалі, виходить щось схоже на плов. Раджу для приготування курки з рисом в сковороді використовувати каррі і базилік - спеції додадуть нотку пікантності. А замість чорносливу можете спробувати навіть курагу.
- Чорнослив - 50 грам
- Куряче філе - 500 грам
- Базилік сушений - 1 Ст. Ложка
- Каррі - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Мал - 1 Склянка
- Вода - 2 склянки
- Сіль, перець - За смаком

Чорнослив попередньо замочіть у воді.

Ріжемо філе шматочками, обсмажуємо на розігрітій сковороді в оливковій олії.

Потім додаємо спеції, сметану і даємо згасити пару хвилин.

Потім додаємо воду і рис. Розподіліть рівно по сковорідці, але намагайтеся сильно не заважати.

Через хвилин 5 викладаємо і чорнослив.
Тушкуємо до готовності рис.
Готову курку з рисом в сковороді подаємо, давши трохи охолонути. Смачного!
Тушкуємо до готовності рис.
Готову курку з рисом в сковороді подаємо, давши трохи охолонути. Смачного!