Рецепт Курка «Пікассо» фото

Курка «Пікассо»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Курка, Куряча грудка
Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Курячі грудки складно приготувати, щоб вона не була сухою. Але за цим рецептом вона завжди виходить дуже соковитою і ніжною, просоченої овочевими соками. Відмінна ідея для обіду і вечері!

Думаю, що при приготуванні цього рецепта, цілком можна використовувати інші частини курки, не обов'язково грудку. Також і овочі ви можете додати на свій смак.

  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Перецьь болгарський - 1 штука
  • Чеддер тертий - 4 зубчики
  • Помідори - 2 зубчики
  • Сир тертий - 100 грам
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Вершки - 1/2 склянки
курка
1. Грудки злегка відбийте.
курка
2. Цибулю і перець наріжте півкільцями.
курка
3. Помідори наріжте кубиком.
курка
4. Обсмажте грудки з двох сторін на суміші оливкової та вершкового масла.
курка
5. Грудки покладіть у жароміцних форму. У цій же сковороді обсмажити цибулю.
курка
6. Викладіть обсмажену цибулю на курку.
курка
7. Обсмажте перець в цій же сковороді.
курка
8. Викладіть на курку.
курка
9. У цій же сковороді обсмажте нарізаний часник.
курка
10. Додайте помідори, обсмажуйте всі хвилин 5.
курка
11. Додайте вершки, доведіть до кипіння. Додати сіль, поперчіть, додайте мускатний горіх і злегка уварити хвилини 4.
курка
12. Залийте курку отриманим соусом.
курка
13. Накрийте фольгою і запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 35. Потім зніміть фольгу, посипте тертим сиром і запікайте ще хвилин 10. Смачного!

Схожі рецепти