Курка під маринадом
(покроковий рецепт з фото)
Мій чоловік дуже любить гостреньке. Звичайно, часто себе таким балувати не можна, але я знаю один рецепт, спробувавши який вам захочеться ще. Подивіться, як приготувати курку під маринадом легко і смачно.
Таке чудове м'ясне блюдо ідеально підійде для проведення вечора у колі друзів за бокалом пива або сидру. Рекомендую не різати відразу гарячу грудку, а дати після гриля постояти 15 хвилин. Так ви збережете соковитість курочки. Такої кількості інгредієнтів для маринаду мені досить на 2-3 філе курки в залежності від їх розміру. Ці гостренькі стейки будуть чудово поєднуватися з овочами або картоплею. Спробуйте приготувати курку під маринадом по моїм рецептом, це дуже смачно.
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Куряча грудка - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Насіння кмину - 1/4 чайних ложки
- Гострі в'ялені помідори - 2 штуки
- Сіль, перець - За смаком

У чашу комбайна відправте часник, насіння кмину, мідь, оливкова олія, сіль, перець і 2 гострих в'ялених помідора (можете додати більше, якщо любите гострі страви).

Увімкніть комбайн і подрібніть всі інгредієнти до однорідної маси. Консистенція повинна бути такою, як на фото. Якщо будете збивати комбайном довше, то маринад перетвориться в водичку, а нам це не на руку.

Залийте маринадом курочку і добре перемішайте, щоб курка була з усіх боків їм покрита. Закрийте ємність з замариноване куркою щільною кришкою і залиште на столі маринуватися протягом 30 хвилин.

Надсилайте курку смажити на розігрітий гриль. На кожну сторону піде по 6-10 хвилин смаження.