Рецепт Курка під маринадом фото

Курка під маринадом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряча грудка
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На природу
Соуси, Маринади

Мій чоловік дуже любить гостреньке. Звичайно, часто себе таким балувати не можна, але я знаю один рецепт, спробувавши який вам захочеться ще. Подивіться, як приготувати курку під маринадом легко і смачно.

Таке чудове м'ясне блюдо ідеально підійде для проведення вечора у колі друзів за бокалом пива або сидру. Рекомендую не різати відразу гарячу грудку, а дати після гриля постояти 15 хвилин. Так ви збережете соковитість курочки. Такої кількості інгредієнтів для маринаду мені досить на 2-3 філе курки в залежності від їх розміру. Ці гостренькі стейки будуть чудово поєднуватися з овочами або картоплею. Спробуйте приготувати курку під маринадом по моїм рецептом, це дуже смачно.

  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Насіння кмину - 1/4 чайних ложки
  • Гострі в'ялені помідори - 2 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
курка під маринадом - фото крок 1
У чашу комбайна відправте часник, насіння кмину, мідь, оливкова олія, сіль, перець і 2 гострих в'ялених помідора (можете додати більше, якщо любите гострі страви).
курка під маринадом - фото крок 2
Увімкніть комбайн і подрібніть всі інгредієнти до однорідної маси. Консистенція повинна бути такою, як на фото. Якщо будете збивати комбайном довше, то маринад перетвориться в водичку, а нам це не на руку.
курка під маринадом - фото крок 3
Залийте маринадом курочку і добре перемішайте, щоб курка була з усіх боків їм покрита. Закрийте ємність з замариноване куркою щільною кришкою і залиште на столі маринуватися протягом 30 хвилин.
курка під маринадом - фото крок 4
Надсилайте курку смажити на розігрітий гриль. На кожну сторону піде по 6-10 хвилин смаження.

Схожі рецепти