Креветки з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам простий і швидкий спосіб приготування креветок. Смачне і корисне поєднання овочів і креветок урізноманітнить ваше обід або вечерю. Читайте рецепт, як приготувати креветки з овочами.
Легше рецепта приготування креветок з овочами просто не знайти. Дуже швидко, а головне - смачно. Прочитайте прямо зараз про те, як приготувати креветки з овочами. Вам це блюдо напевно сподобається. Воно легке, тому відмінно підійде для вечері.
- Креветки - 500 грам
- Кабачок - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Sparzha - 200 грам
- Гостро-солодкий соус - За смаком
- Оливкова олія - 100 мілілітрів
- Міні-кукурудза - 8 штук (по бажанню, якщо не знайдете, то нічого страшного)

Починаємо підготовку з овочів. Промиваємо їх ретельно під водою, а потім нарізаємо соломкою середнього розміру. Бажано, щоб всі були однакової форми.

Тепер займемося очищенням креветок. Очистіть їх (приберіть панцири і кишкові жилки, якщо є). Лапки теж не варто залишати, від креветок повинно залишитися лише м'ясо і хвостик.

Приступаємо до основної готуванні на плиті. Поставте на конфорку вок, налийте оливкова олія. Доведіть масло до кипіння, закиньте всю суміш з овочів. Гасіть їх протягом 5 хвилин, не забуваючи перемішувати.

Далі необхідно додати соус. Найкраще купити готовий в магазині, як зробив я. Виливаємо його в овочі і перемішуємо. Продовжуємо готувати 5 хвилин. Після цього додаємо наші креветки і знову починаємо заважати. Готувати їх необхідно протягом 2-3 хвилин.

Слідкуйте за тим, щоб нічого не пригоріло, тому під час готування необхідно постійно помішувати. Як тільки все креветки протушкувати, перекладайте блюдо на тарілку. Смачного!