Рецепт Ковбаски в духовці фото

Ковбаски в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо, Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Якість магазинних м'ясних делікатесів не завжди вселяє довіру. Саме тому хочу поділитися з вами абсолютно нескладним і дуже класним варіантом, як приготувати ковбаски в духовці.

Що саме класне в домашньому приготуванні ковбасок, це те, що ви можете використовувати абсолютно будь-які спеції і добавки, щоб надати їм неймовірний смак і аромат. Рекомендую додати трохи гострого перцю чилі для пікантності. Крім того, за основу ви можете взяти кілька видів м'яса, наприклад. А при бажанні трохи м'яса нарізати невеликими кубиками, щоб текстура була неоднорідною.

  • М'ясо - 4 кілограма (краще брати свинину з сальними прожилками)
  • Спеції - За смаком (сіль, перець, паприка, часник і т.Д.)
  • Кишки - За смаком
ковбаски в духовці - фото крок 1
1. Насамперед потрібно вимити як слід м'ясо і обсушити трохи. Наріжте його середніми шматочками і підготуйте м'ясорубку.
ковбаски в духовці - фото крок 2
2. Пропустіть м'ясо через м'ясорубку. Можна додати свіжий часник, наприклад, але мені більше подобається мелений сушений.
ковбаски в духовці - фото крок 3
3. Викладіть фарш в глибоку миску. Додайте спеції за смаком і як слід перемішайте. Візьміть ложку фаршу і обсмажте на сковороді з невеликою кількістю масла, щоб визначити смак майбутніх ковбасок. При необхідності відкоригуйте смак спеціями.
ковбаски в духовці - фото крок 4
4. Кишки вичистіть і вимийте під проточною водою. Підготуйте спеціальну насадку для м'ясорубки.
ковбаски в духовці - фото крок 5
5. Залишилася дрібничка - акуратно заповнити кишки фаршем.
ковбаски в духовці - фото крок 6
6. Визначте розмір майбутніх ковбасок. Акуратно загорніть кишки або перев'яжіть ниточками.
ковбаски в духовці - фото крок 7
7. Ковбаски можна запікати порційно, акуратно відрізавши один від одного, або цілком кружечок, наприклад. Викладіть їх на деко, застелений фольгою і змащений маслом трохи. Зробіть тонкої голкою кілька проколів і відправте в розігріту духовку хвилин на 20-25 (збільшити час, якщо хочете більш рум'яні боки).

Схожі рецепти