Рецепт Котлети «зелені» фото

Котлети «зелені»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряче філе
Пісні страви, Роздільне харчування
На обід, На вечерю, Літні
Гарячі страви, Котлети

Зараз, в сезон овочів і прянощів, я зазвичай часто роблю такі котлетки. А чому зелені? Заходьте, читайте і угощайтесь! Все розповім і покажу.

Такі котлетки можна приготувати не тільки влітку, але і взимку. Для цього підійдуть заморожені перці і зелень. Але розморожувати їх не потрібно, пропустіть в м'ясорубці в замороженому вигляді. Це дозволить не перетворитися їм в кашу, не втратити смак. Манку можете замінити дрібно меленими білими сухарями в тій же кількості. Для більш вершкового смаку можете обсмажити котлети на суміші рослинного і вершкового масел. Смачного!

  • Куряче філе - 500 грам
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Перець болгарський - 2 штуки (зелений)
  • Кріп - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Манна крупа - 3 Ст. Ложки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
котлети
Підготуйте необхідні інгредієнти.
котлети
Пропустіть через м'ясорубку філе, ріпчаста цибуля, перець і кріп.
котлети
Додайте яйця, манну крупу, сіль, перець, перемішайте. Сформуйте котлети, обваляйте в манної крупі і обсмажте на змащеній, гарячій сковороді до готовності.
котлети
Смачного!

Схожі рецепти