Котлети «зелені»
(покроковий рецепт з фото)
Зараз, в сезон овочів і прянощів, я зазвичай часто роблю такі котлетки. А чому зелені? Заходьте, читайте і угощайтесь! Все розповім і покажу.
Такі котлетки можна приготувати не тільки влітку, але і взимку. Для цього підійдуть заморожені перці і зелень. Але розморожувати їх не потрібно, пропустіть в м'ясорубці в замороженому вигляді. Це дозволить не перетворитися їм в кашу, не втратити смак. Манку можете замінити дрібно меленими білими сухарями в тій же кількості. Для більш вершкового смаку можете обсмажити котлети на суміші рослинного і вершкового масел. Смачного!
- Куряче філе - 500 грам
- Куряче яйце - 2 штуки
- Перець болгарський - 2 штуки (зелений)
- Кріп - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Манна крупа - 3 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука

Підготуйте необхідні інгредієнти.

Пропустіть через м'ясорубку філе, ріпчаста цибуля, перець і кріп.

Додайте яйця, манну крупу, сіль, перець, перемішайте. Сформуйте котлети, обваляйте в манної крупі і обсмажте на змащеній, гарячій сковороді до готовності.

Смачного!