Котлети з сирною начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Напевно, дуже мало знайдеться людей, які не люблять котлети. Але ці котлети, з розплаву всередині шматочком сиру, не залишать байдужим нікого. Шматочок сиру додасть котлет новий смак.
Кількість порцій: 8-9
- Фарш - 500 грам
- Хліб - За смаком (кілька шматочків)
- Молоко - За смаком (для замочування)
- Сир твердий - 150 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)

1. Шматочки хліба замочити в молоці хвилин на 15-20. Віджати, розмішати в кашку і змішати з м'ясним фаршем. М'ясний фарш для цих котлеток краще взяти змішаний, яловичина зі свининою. Фарш добре відбити.

2. Сир нарізати шматочками по кількості котлет. А їх повинно вийти штук 8-10. Або в розрахунку по 2 невеликих шматочка на котлетку.

3. Розділити фарш на невеликі шматочки. Сформувати з них коржики і покласти на них один або два шматочки сиру.

4. Вологими руками сформувати з м'ясного фаршу овальні котлети, щоб сир опинився всередині.

5. В розпечену сковорідку налити масло і смажити наші котлети з одного боку, а потім з іншого хвилини по дві, поки не з'явиться золотава скоринка. Потім зменшити вогонь і смажити котлети, поки вони не приготуються, приблизно по 10 з кожного боку.