Котлети з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Щоб зробити котлети смачніше і соковитіше, пропоную спробувати додати моркву в фарш. Цей оригінальний рецепт розповість, як приготувати котлети з морквою. Він стане в нагоді справжнім господарочкам!
Для приготування котлет з морквою я беру готовий яловичий фарш, парочку зубчиків часнику і одну середню морквину. У чистому вигляді я її не люблю, але в котлетах вона майже непомітна, і разом з тим додає їм приємну овочеву нотку. Рекомендую в фарш додати спецій до м'яса: мускатний горіх, коріандр або перець кропу. Готові котлети я люблю подати з картопляним пюре або макаронами. Дуже смачно!
- Фарш - 500 грам
- Морквина - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 50-100 грам

Підготуйте інгредієнти.

Натріть моркву і часник на тертці.

Додайте моркву і часник до фаршу. Вбийте туди ж яйце. Приправити сіллю і poperčite.

Ретельно розмішайте фарш, раджу вимішувати його хвилин 10.

Присипте стіл борошном. Сформуйте з фаршу кульки і обваляйте їх у борошні.

Придавите кульки з кожного боку, щоб утворилися котлети товщиною в 1, 5-2 см. Присипте їх борошном.

Смажте котлети хвилин 5-7 з кожного боку до готовності на середньому вогні в невеликій кількості рослинного масла.
Подавати рекомендую гарячими з будь-яким гарніром. Смачного!
Подавати рекомендую гарячими з будь-яким гарніром. Смачного!