Котлети з цукіні
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт котлет з цукіні - в допомогу кожній господині, у якій цих цукіні - хоч греблю гати. Соковиті, спасибі цукіні, але пікантні і ароматні завдяки кропу і часнику, котлети - відмінне блюдо на вечерю.
Ця страва дуже легке і ніжне, воно сподобається всім, хто стежить за фігурою і любить сидіти на дієтах. Для приготування котлет з цукіні раджу обов'язково використовувати пекарський порошок - він зробить їх більш повітряними і не сильно плоскими. Також їх можна готувати на сніданок або ланч. Блюдо самодостаточное, я рідко готую до нього додатковий гарнір. Просто подаю зі сметанкою. Отже, рецепт з цукіні - в студію!
- Cukini - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Кріп - 50 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сіль, перець - За смаком
- Борошно - 0, 5 склянки
- Пекарський порошок - 1 Чайна ложка
Підготуйте інгредієнти.
Натріть цукіні на тертці, приправити сіллю, поперчіть і залиште на 10 хвилин.
Злийте рідину, що, додайте дрібно порубаний кріп, подрібнений часник і яйце.
Добре перемішайте, при цьому додаючи борошно і порошок.
Сформуйте котлети і обсмажте в олії з двох сторін.
Готові котлети з цукіні подаємо гарячими, можна прикрасити зеленню або сметаною. Смачного)