Котлети яловичі
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно смачні котлети з пісного яловичого фаршу, ніжні і м'які всередині з хрусткою рум'яною скоринкою. Ми додамо в них свіжу зелень і вершкове масло, що зробить їх смак ще більш насиченим.
Це дуже простий рецепт котлет яловичих, але зі своїми маленькими секретами. Для мене такі котлетки є одними з найкращих, тому що я шалено люблю яловичий фарш, а з додаванням олії, цибулі та зелені вони стають невимовно ніжними і соковитими. Тому в нашій родині приготування таких котлет стає справжнім святом, і розходяться вони за лічені секунди, я сама за один присід можу з'їсти 3-4 штучки. До того ж, при смаженні вони абсолютно не розвалюються, виходять дуже красиві і рівненькі, як на картинці. Але ви краще спробуйте самі, бо словами їх смак важко описати, а я з задоволенням поділюся своїм рецептом приготування котлет яловичих з пісної яловичини з маслом і свіжою зеленню.
- Фарш із яловичини - 500 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Крохмаль картопляний - 30 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Молоко - 100 мілілітрів
- Кріп свіжий - 20 грам
- Петрушка свіжа - 20 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 1/4 чайних ложки




