Котлети по Дюканов
(покроковий рецепт з фото)
У білкові дні пропоную вам побалувати себе і приготувати дуже соковиті, апетитні і неймовірно смачні курячі котлети по Дюканов в домашніх умовах. За основу я беру куряче філе.
Це дуже простий рецепт котлет по Дюканов з курки з додаванням висівок і базиліка. При бажанні ви можете використовувати абсолютно будь-які спеції, а також сушені трави, які вам до смаку. Кількість висівок може бути збільшена або зменшена, в залежності від етапу вашої дієти.
- Куряче філе - 1 кілограм
- Цибулина - 1-2 штук
- Висівки - 3 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Зелень - 1 щіпка
- Спеції - 1 щіпка

1. Для того, щоб повторити на своїй кухні рецепт приготування котлет по Дюканов, для початку вимийте куряче філе і пропустіть його через м'ясорубку (можна подрібнити в блендері). Очистіть цибулю, наріжте його дрібними кубиками і обсмажте на сковороді до рум'яності.

2. У глибокій мисці з'єднайте фарш, цибуля і висівки. Вбийте яйце, додайте спеції (сіль, перець, базилік та інше). Як випливає все перемішайте. Розігрійте сковороду, попередньо капнув туди буквально 1 краплю олії і розмазавши пензликом по всій поверхні.

3. Змочіть руки у воді. Сформуйте невеликі котлетки. Викладіть їх на сковороду. На сильному вогні смажте пару хвилин, щоб утворилася рум'яна кірочка.

4. Після накрийте кришкою, зменшіть вогонь до середнього і дайте котлеток добре проготовіться. Переверните, смажте під кришкою близько 3-4 хвилин, а потім підрум'яньте без кришки, збільшивши вогонь.

5. Ось і весь секрет, як зробити котлети по Дюканов. Подавайте їх до столу з соусом або зеленню. Смачного!