Капустяні котлети по Дюканов
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні харчуватися здоровою їжею не тільки модно, але і необхідно для хороших здоров'я і фігури. Капустяні котлети корисні і не калорійні, але при цьому вони ще й смачні, що оцінять всі у вашій родині.
Якщо ви дотримуєтеся дієти, це не означає, що ваші страви повинні бути позбавленими смаку. Сьогодні хочу запропонувати вам рецепт приготування капустяних котлет по Дюканов. Котлети з капусти виходять дуже ніжними і ароматними, і можу сказати, що сподобаються вони не тільки тим, хто сидить на дієті. Наше смачне овочеве блюдо підходить для другого етапу дієти Дюка -"& Круїз Quot.
- Капуста савойська - 300-400 грам (можна замінити на білокачанну)
- Яйце - 1 штука
- Панірувальні сухарі з цільнозернового хліба - 1 Ст. Ложка
- Пластівці вівсяні - 3 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 15 мілілітрів
- Імеретинський шафран - 0, 5-1 чайних ложки

Для котлет нам необхідні ніжні листи капусти без потовщення. Тому верхні листки знімаємо.

Вирізаємо качан, а капусту ріжемо дрібно. Кидаємо її в киплячу воду і варимо хвилин 10.

Воду зливаємо, добре віджимаємо капусту від зайвої вологи. Готову капусту поріжемо ще ножем на більш дрібні шматочки.

Додаємо яйце, сіль і вівсяні пластівці. Перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин, щоб пластівці ввібрали в себе вологу.

Далі додаємо в фарш з капусти имеретинский шафран (він додасть котлет легкий, приємний аромат) і ліпимо невеликі котлетки.

Тепер необхідно котлети обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити на розпеченій сковороді з малою кількістю оливкової олії з обох боків до золотистої скоринки.