Картопляний салат з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную рецепт простого і смачного картопляного салату. У складі хрусткі свіжі овочі, варену картоплю і оригінальна цибульний-часникова заправка. Смак приголомшливий! Беріть на замітку, якщо хочете приготувати щось ситне, оригінальне і цікаве.
Болгарський перець я раджу взяти різного кольору, щоб виглядав в салаті яскравіше. Пекінську капусту можна замінити на салат айсберг, тут головне, щоб зелень була хрусткою.
- Картопля - 4 штуки
- Пекінська капуста - 100 грам
- Лук червоний - 1/2 штуки
- Перець болгарський - 1-2 штук
- Помідори черрі - 50-80 грам
- Огірок - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Вода - 100 мілілітрів
- Соус соєвий - 40 мілілітрів
- Олія кунжутна - 20-25 мілілітрів
- Кетчуп - 1-2 Ст. Ложок

Підготуйте інгредієнти за списком.

Для початку підготуйте овочі. Наріжте болгарський перець, огірок і четвертинку червоного цибулі соломкою. Помідори черрі розрізати навпіл.

Пекінську капусту розірвіть руками на маленькі шматочки, попередньо видаливши з листя серцевину.

Картоплю відварити в мундирах до готовності. Остудіть, очистіть від шкірки і наріжте кубиками. Додайте в миску до салату, перемішайте.

Потім приготуйте заправку. Очистіть часник. Подрібніть його в блендері з червоною цибулею, кетчупом, соєвим соусом, кунжутним маслом і водою до однорідної консистенції.

Влийте заправку в салат, добре перемішайте.

Перед подачею посипте кунжутом. Смачного!