Картопля з солоними огірками
(покроковий рецепт з фото)
На перший погляд може здатися незвичайним поєднання картоплі з солоними огірками в тушкованому вигляді, але повірте, страва смачна.
Картопля, тушкований з солоними огірками, набуває пікантне післясмак, а якщо ще додати м'яса або реберець, це буде дуже смачним вечерею.
- Картопля - 500 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Огірок солоний - 2 штуки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Зелень - За смаком

1. Всі овочі вимити і очистити. Якщо огірочки невеликі, візьміть 2 шт.

2. Цибулю і моркву нарізаємо довільно, можна використовувати крупну тертку для моркви.

3. Відправляємо овочі смажитися на маслі до готовності. Сіль і спеції за смаком.

4. Картоплю нарізаємо шматочками великими.

5. Кладемо в каструлю, заливаємо окропом, так щоб навіть не покрило картопля. Солимо і варимо 10 хвилин.

6. Поки вариться картопля, нарізаємо огірки, соломкою або кубиками.

7. До напівготовому картоплі додаємо смажені цибулю та моркву, солоні огірки. Тушкуємо разом ще 15 хвилин.

8. Нарізаємо дрібно будь-яку зелень. Можна взяти петрушку, кріп, зелена цибуля перо, молоде листя часнику.

9. До готового картоплі з огірками додаємо зелень, перемішуємо. Картопля з солоними огірками готова, приємного! Подавати зі сметаною.