Картопля з овочами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо немає часу стояти біля плити, то можна сміливо скористатися кухонним помічником і приготувати картоплю з овочами в мультиварці. Неймовірно смачно, запашний, а головне, без особливих зусиль.
У зиязикай сезон це блюдо зручно готувати з заморожених овочів, а влітку сюди чудово підійдуть свіжі кабачки, капуста, перець і все те, що ви любите. Приготування картоплі з овочами в мультиварці - одне задоволення.
- Картопля - 5-7 штук
- Цибулина - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Відварене м'ясо - 500 грам
- Заморожені овочі - 500 грам (в сезон відмінно підійдуть свіжі.)
- Бульйон - 250-300 мілілітрів
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка

1. Рецепт приготування картоплі з овочами в мультиварці починається з підготовчого етапу. Для початку необхідно очистити і дрібно нарізати цибулю, а також вимити і порізати помідор. Можна злегка обсмажити їх на сковороді або в мультиварці, а можна залишити сирими.

2. Картопля вимити, почистити і нарізати невеликими кубиками.

3. Заморожені (або свіжі) овочі викласти в чашу мультиварки до цибулі і помідорів. Зверху відправити картопля. Додати лавровий лист.

4. Відварене попередньо м'ясо порізати невеликими шматочками.

5. Додати м'ясо в чашу мультиварки. Посолити і поперчити за смаком. Можна додати будь-які спеції, які подобаються. Потім залити все бульйоном (можна використовувати бульйон від м'яса чи приготувати окремо овочевий бульйон), щоб добре покрила.

6. Поставити мультиварку на режим "випічка" і приблизно через 50-60 хвилин картопля з овочами в мультиварці в домашніх умовах буде готовий. Перед подачею можна прикрасити свіжою зеленню.