Карась на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Побалуйте себе рибкою, золотистої, як у казці. А цей простенький рецепт карася на сковороді вам в цьому допоможе!
Карасі риба дуже костиста, але дуже смачна. Рибку можна і запікати, і смажити, і фарширувати. Для приготування карася на сковороді вам знадобляться цілі тушки, бажано свіжі. Масло для смаження краще брати нерафінована, щоб рибка була більш золотистої. Готову страву відмінно виглядає на святковому столі, підходить і для фуршетів, подавати можна і без гарніру. Дивимося рецепт.
- Карась - 3-4 штук
- Часник - 6 зубчиків
- Борошно - 200 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Рослинна олія - 150 грам
- Помідори черрі - 70 грам
- Салат - 50 грам

Карасі промийте, очистіть від луски.

Тепер потрібно видалити всі нутрощі. Голови залишаємо. Видаліть також зябра. Усередині гарненько змастіть часничком. Приправити сіллю і poperčite. Залиште на півгодинки просочитися.

Паніруємо карасиків в борошні, смажимо у великій кількості масла, щоб риба підзолотившись.

Ось і готовий карась на сковороді! Подаємо, прикрасивши салатом і черрі. Смачного!