Кабачковий торт
(покроковий рецепт з фото)
Це чудове літнє ласощі. Кабачковий тортик виходить ніжним, неймовірно смачним.
В якості прошарку коржів кабачкової торта у мене варені яйця, але тут можна експериментувати, додати смажених грибів або тертого сиру.
- Кабачки - 2 штуки
- Яйця - 5 штук(1 - в тісто, 4 або більше - для начинки торта)
- Борошно - 1 Склянка
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Майонез - За смаком
- Кріп - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки

1. Приготуємо продукти для кабачкової торта. Яйця відварюємо круто для перешарування коржів. Кількість яєць можна збільшити з 4 до 8 штук, тут справа смаку, чим більше яєць, тим товщі буде прошарок торта.

2. Готуємо коржі. Кабачки трьом на тертці, велика або дрібна значення не має. Додаємо сіль, перець мелений і сире яйце. Перемішуємо.

3. Вводимо борошно. Перемішуємо.

4. Testo майже. Воно повинно бути однорідне, без борошняних грудочок.

5. Сковороду беремо млинцеву. Змащуємо маслом за допомогою пензлика, не повинно бути багато масла на сковороді. Розподіляємо пару столових ложок кабачкової тесту і смажимо до рум'яної скоринки.

6. Обережно великий лопаткою перевертаємо. Якщо млинці рвуться, додайте борошна трохи більше в тісто.

7. Коржі готові.

8. Для начинки трьом яйця, додаємо рубаний кріп, сіль, перець чорний мелений, майонез.

9. Перемішуємо, начинка готова. Залиште частина яєць для прикраси.

10. Збираємо торт. Кладемо корж, зверху розподіляємо начинку. І так продовжуємо до закінчення продуктів.

11. Останній корж просто змащуємо майонезом.

12. Прикрашаємо. Торт наполягаємо в холодильнику годину-дві. Готово!