Рецепт «їжачки» з рисом і морквою фото

«їжачки» з рисом і морквою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Фарш, Крупи, Морква, Мал
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

"Yozhiki" з рисом і морквою - домашнє блюдо, яке однаково люблять і дорослі і діти, до того ж готується воно дуже просто і досить швидко. Сподобається всієї сім'ї!

Якщо у вашому розпорядженні всього 300 грам м'ясного фаршу, а нагодувати треба цілу сім'ю, приготуйте "їжачки" з рисом і морквою. Це швидко, смачно і ситно. Як їх приготувати, дивіться покрокову рекомендацію до рецептом.

  • Фарш - 300 грам (свинячий)
  • Мал - 100 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Томатна паста - 30 грам
  • Рослинна олія - 30-50 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Чорний перець - 1 щіпка
  • Яйце - 1 штука
  • Бульйонний кубик - 1 штука
Насамперед відваріть рис до напівготовності, відварюють 10 хвилин з моменту закипання. Поріжте дрібно цибулю, розділився на дві частини, половина піде в фарш, половина - в зажарку.
У фарш додайте цибулю, яйце, сіль і відвареної до напівготовності рис.
Сформуйте з фаршу кульки.
Перекладіть "їжачки" зі сковороди на тарілку.
Влийте окріп (або бульйон) в зажарку, розмішайте, в цей момент можна додати бульйонний кубик.
Подавати "їжачки" можна як самостійну страву, просто з овочами, а можна подати з гарніром, наприклад, з відвареної картоплі. Смачне домашнє блюдо сподобається і дорослим і дітям! Смачного!

Схожі рецепти