Італійський сніданок
(покроковий рецепт з фото)
А ви знали, як приготувати справжню італійську сніданок, який робили самому дону Карлеоне?
На сковороду налийте оливкового масла і обсмажте скибочки чіабатти. Потім натріть їх часником і викладіть на тарілку. Дрібно поріжте порей і помідори, потім посоліть і поперчіть їх. На сковороду помістіть отриману суміш і обсмажте її, помішуючи. На тости укладіть підсмажену масу і прикрасьте базиліком.
- Буханка хлеба чиабатта - 1 штука
- Зубчик часнику - 1 штука
- Помідорчики Cherry - 5 штук
- Цибуля пориста (близько 10 см) - 1 штука
- Гілочка базиліку - 1 штука
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - 1 щіпка
На сковороду налийте оливкового масла і обсмажте скибочки чіабатти. Потім натріть їх часником і викладіть на тарілку. Дрібно поріжте порей і помідори, потім посоліть і поперчіть їх. На сковороду помістіть отриману суміш і обсмажте її, помішуючи. На тости укладіть підсмажену масу і прикрасьте базиліком.