Іспанська піперада
(покроковий рецепт з фото)
Це традиційне іспанське блюдо користується у себе на батьківщині величезною популярністю і подається або як гарнір, або як основне блюдо. Тим часом готується воно буквально за півгодини!
Це овочеве блюдо на основі смаженого перцю, помідорів, цибулі та часнику, з додаванням яєць і вершків дуже схоже на нашу яєчню! Всім раджу приготувати! швидко, просто і дуже смачно!
- Перецьь болгарський - 1 штука (червоний)
- Помідор - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Куряче яйце - 2 штуки
- Базилік свіжий - 4 штуки (гілочки)
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Вершки - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Часник - 1 зубчик

Цибулю і часник наріжте.

Обсмажте з додаванням олії.

Помідор наріжте кубиком, перець - соломкою. Додайте в сковороду і обсмажте все хвилин 5.

Наріжте базилік, його теж обсмажте разом з іншими овочами. Додати сіль, поперчіть.

Вбийте акуратно яйця, кожне яйце полийте ложкою вершків. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин, до бажаної консистенції яєць.

Подайте до столу, присипавши базиліком.