Ірландський чізкейк
(покроковий рецепт з фото)
Ірландський чізкейк - штука, яка полюбиться вам з першого шматочка! Говориться ірландський чізкейк з білим шоколадом і ірландським кремом Бейлиз (або іншим схожим).
Чізкейк - найвишуканіший десерт, на мій погляд. Є маса рецептів його приготування, але мені і моїй родині до душі саме ірландський чізкейк! За його легкість і простоту в приготуванні. Зверху можете прикрасити чізкейк цукровою пудрою! обов'язково спробуйте, ви залишитеся задоволені
- Печиво - 200 грам (печиво середньої величини.)
- Горіхи Пекан - 2 склянки
- Цукор - 1 Склянка
- Вершкове масло - 6 Ст. Ложок
- Яйця - 3 штуки
- Irlanskiy Bailey крем - 75 мілілітрів
- Ванілін - 1 Чайна ложка
- Білий шоколад - 150 грам
- Крем - 350 грам

Подрібнити в блендері разом 1 стакан горіхів (другий залиште для прикраси чизкейка), печива і 2/3 склянки цукру.

Розкладіть отриману масу у формі для запікання так, щоб вона повторювала форму дна і стінок. Манірний, щоб не розсипалася.

Змішати разом Ірландський крем, яйця і ванілін. Добре збити.

Вилити готову масу в форму для запікання з готовим підставою. Повинно залишитися досить місце до краю, щоб після випікання наповнити його кремом (про який нижче). Випікайте в ірландський чізкейк в розігрітій на 160 градусів духовці 20 хвилин.

Дайте чізкейк трохи охолонути після духовки. Збийте сметану з білим шоколадом. Викладіть поверх готового чізкейку і прикрасьте горіхами пекан. Приємного чаювання! ,)