Грудинка в луковой шелухе
(покроковий рецепт з фото)
Доступний і простий рецепт приготування дуже смачної м'ясної закуски до святкового столу або на кожен день. Цибулиння надає свинячій грудинці чудовий смак і приголомшливий аромат.
Ідеальна закуска для святкового столу, без сумніву - це грудинка в цибулинні в домашніх умовах. Готове мяско можна класти на бутерброди або просто їсти вприкуску з гарніром і свіжими овочами. Натуральний і свіжий продукт до вашого столу!
- Свиная грудинка на кости - 2 кілограма
- Lukovaâ лушпиння - 1 За смаком (з 1 кг цибулі)
- Сіль - 250 грам
- Вода - 3 L

Грудинку ретельно промиваємо і очищаємо від зайвих частин. Обсушуємо паперовим рушником.

У глибокій каструлі кип'ятимо воду з сіллю і цибулевим лушпинням.

Як тільки закипить вода, добавьте грудинку. Ще раз доведіть до кипіння, варіть під кришкою 40 хвилин. Зніміть з вогню і повністю остудіть.

Готовую грудинку обсушите, загорніть у фольгу і зберігайте в холодильнику.

Смачного!