Гречка з печерицями
(покроковий рецепт з фото)
Гречка з печерицями може стати прекрасним гарніром до м'яса або дієтичним самостійною стравою. В будь-якому випадку, смак цієї страви не залишить вас байдужим!
Принадність цієї страви в неймовірною простоті, адже приготування відніме всього півгодини, а смак вас приємно здивує. Адже не дарма поєднання гречки і грибів давно відомо всім провідним кухарям світу. Якщо ви не любите печериці, можна використовувати будь-які гриби на ваш вибір - білі, підосичники, опеньки і т.П., блюдо залишиться як і раніше смачним. Ну що, спробуємо приготувати гречку з печерицями? Читайте рецепт!
- Гречка - 1 Склянка
- Вода - 2 склянки
- Сіль - - За смаком
- Печериці - 60 грам (можна використовувати будь-які інші гриби)
- Цибуля - 2 штуки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки

Гриби промийте, почистіть і наріжте невеликими шматочками. Гречку промийте, викладіть в каструлю, залийте водою, сіль і зварної шов 20-30 хвилин.

На рослинному маслі обсмажте дрібно порізану цибулю. Коли цибуля стане золотистим, додайте в сковороду гриби і обсмажуйте до готовності.

Змішайте готову гречку з обсмаженими грибами.

Подавайте зі свіжою зеленню. Смачного!