Гострі курячі скибочки 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Поділюся з вами ситним, смачним і простим рецептом гострих курячих скибочок. Спробуйте, це неймовірно смачне гаряче блюдо, яке успішно доповнить будь-який ваш гарнір! смачно, ситно і соковито!
Перед вами рецепт приготування гострих курячих скибочок, і скажу я вам, це навіть смачніше, ніж в "спеціалізованому" за частиною гострої курки ресторані швидкого харчування KFC! Курка не втрачає своїх соковитості і приголомшливого смаку. Впевнена, вам сподобається такий спосіб маринування курячої грудки. Виходить смачно, гостро і дуже соковито! 
- Куряча грудка - 500 грам
 - Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
 - Сік лимонний - 2 Ст. Ложки
 - Паприка - 1 Ст. Ложка
 - Мед - 1 Чайна ложка
 - Оцет винний - 2 чайних ложки
 - Кмин - 0.5 чайних ложки
 - Сіль - За смаком
 - Часник - 2 зубчики
 - Перець чилі - 1 штука
 

1. Промиємо курку, наріжемо її скибочками і помістимо в миску. Додамо всі інші інгредієнти (часник і перець подрібнити), перемішаємо.

2. Маринувати за часом треба чим довше, тим краще. Бажано більше двох годин, але хоча б два.

3. Тепер обсмажуємо до готовності кожен шматочок курочки.

4. От і все! викладаємо гарнір, зверху - шматочки курки (при подачі я їх порізала ще меншими скибочками), і подаємо до столу!