Гарбузовий соус до макаронів
(покроковий рецепт з фото)
Вродила гарбуз, і ви не знаєте, що з нею робити? Гарбузовий соус до макаронів - оригінальне рішення. Соус дійсно виходить феноменально смачний - спробуйте!
Макарони завжди смачніше, якщо подавати їх з хорошим соусом. Гарбузовий соус до макаронів - це безперечно хороший соус, який якщо правильно приготувати, порадує навіть гурмана. Суміш смаків і ароматів гарбуза, апельсина, лимона, спецій дуже вдала. Та й виглядає таке блюдо на тарілці дивно ошатно, колір радує око. Цікаво? Тоді читайте рецепт гарбузового соусу до макаронів - і беріться за справу!
- Гарбуз - 600 грам
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Базилік свіжий - 1 Чайна ложка
- Цедра апельсина - 1 Чайна ложка
- Лимонний сік - 2 чайних ложки
- Сіль, перець - За смаком

Гарбуз чистимо і нарізаємо на великі кубики. Відварюємо до м'якості в киплячій воді.

Пюріруем.

Цибулю і часник подрібнюємо.

Обсмажуємо в оливковій олії 1-2 хвилини.

Додаємо подрібнену гарбуз, лимонний і апельсиновий сік, цедру.

Додаємо дрібно нарізаний базилік.

Додаємо сіль і перець. Перемішуємо.

Ставимо на повільний вогонь, тушкуємо під кришкою 5-7 хвилин до загустіння. Усе, гарбузовий соус до макаронів готовий.