Гарбузовий десерт
(покроковий рецепт з фото)
Гарбуз дуже смачний овоч, з якого виходять відмінні десерти і випічка. Його можна запікати, варити і тушкувати з додаванням різних фруктів. Записуйте рецепт, як приготувати гарбузовий десерт.
Блюдо виходить дуже вітамінним, соковитим і корисним, тому як готується у власному соку. Його із задоволенням з'їдять і діти, і дорослі. Для того щоб його приготувати, потрібні самі звичайні інгредієнти, які можна купити в будь-якому магазині або зібрати у себе на дачі. Приступаємо до приготування гарбузового десерту.
- Гарбуз - 200 грам
- Яблуко - 3 штуки
- Лимон - 0, 5 штуки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Обкладинка - За смаком

1. Беремо всі необхідні інгредієнти для приготування страви.

2. Очищаємо гарбуз від шкірки. Видаляємо насіння, якщо вони є. Нам знадобиться тільки м'якоть.

3. Промиваємо та нарізаємо її невеликими кубиками.

4. Половинку лимона очищаємо і нарізаємо шматочками такого ж розміру, як і гарбуз.

5. У каструльку або сковороду наливаємо трохи води (1 сантиметр), відправляємо туди шматочки гарбуза, а через пару хвилин і лимон.

6. Яблука миємо й розрізаємо, видаляємо насіння, після чого нарізаємо фрукти кубиком.

7. Коли гарбуз вже м'яка, додаємо до неї яблука.

8. Посипаємо все цукром.

9. Посипаємо корицею. Перемішаємо і потримаємо ще трохи на плиті.

10. Готові яблука і гарбуз викладаємо на тарілку.

11. Додаємо до них ягідний соус, варення або журавлину. І подаємо до столу. Пригощайтеся! Смачного!