Французький «шовковий» пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт пирога має довгу історію і є одним з найулюбленіших європейських десертів. Ніжний десерт, який тане в роті, але залишає неймовірне шоколадне післясмак.
Ніжна, майже невагома текстура пирога підкорить вас з першого укусу. Цей "шовковий" пиріг ви обов'язково повинні приготувати! Він ідеально підходить до сімейного чаювання, а також прекрасно завершить вечерю з подружками в якості десерту.
- Шоколад - 100 грам
- Вершкове масло - 1 Склянка
- Яйце - 4 штуки
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- tartalettes - 1 штука

1. Спечіть готову тарталетку протягом 7 хвилин при температурі 200 градусів.

2. За допомогою міксера збийте масло, цукор, яйця і ванільний екстракт.

3. Додайте в масляну суміш розтоплений шоколад, знову перемішайте.

4. Залийте корж шоколадною сумішшю.

5. Помістіть пиріг в холодильник на 1 час, а після подавайте до столу.