Рецепт Фарш фото

Фарш
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування, ПП рецепти
Для дітей
Гарячі страви

Фарш завжди роблю сама, мелю м'ясо будинку - тому не переживаю з приводу складу і свіжості приготованого фаршу. Додаю самодельно перемішані спеції.

М'ясо порізати на шматки і перемолоти в м'ясорубці. У фарш додати яйце, сіль, перець, булку, замоченную в молоці, суміш прянощів. Все перемішати. З фаршу можна готувати котлети, зрази, їжачки, використовувати як начинку для фарширування овочів.

  • Яловичина - 500 грам (можна навпіл зі свининою )
  • Яйце - 1 штука
  • Наречена - 3-4 скибочок
  • Сіль, перець - - За смаком
  • Цибулини - 2 штуки
  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Суміш спецій - - За смаком (по бажанню, в банку змішайте подрібнені: гвоздику, білий перець, чебрець, лавровий лист, мускатний, майоран)
фарш - фото крок 1
1. Приготуйте всі необхідні продукти.
фарш - фото крок 2
2. М'ясо очистите від плівок, поріжте на шматки, пропустіть через м'ясорубку. Через м'ясорубку пропустіть також очищені цибулини. Потім вбийте в фарш яйце, приправити сіллю, поперчіть, якщо вважаєте за потрібне або того вимагає блюдо, додайте спеції.
фарш - фото крок 3
3. Булку замочіть в молоці. Для цього відмінно підійде вчорашній хліб.
фарш - фото крок 4
4. Розмочену булку додайте у фарш.
фарш - фото крок 5
5. Фарш з булкою і іншими інгредієнтами гарненько перемішайте.
фарш - фото крок 6
6. Фарш готовий!

Схожі рецепти