Фарш домашній
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні без проблем можна купити на вибір в магазині різні види фаршу і асорті, прийти додому і приготувати все, що потрібно. Рекомендую спробувати, як приготувати фарш домашній швидко і просто.
Для приготування домашнього фаршу можна використовувати один або кілька видів м'яса, а також можна брати як свіже, так і підморожене м'ясо. Готовий фарш може довго зберігатися в холодильнику. Він стане частиною багатьох страв і завжди буде радувати свіжістю та якістю. Можна приготувати класичний фарш тільки з м'яса, а спеції додавати вже в готову страву, або відразу ж зробити потрібний.
1. Ретельно видаляємо хрящі, поцяткований прожилками, жир і плівки. Гарненько промиваємо м'ясо, висушуємо паперовим рушником і нарізаємо невеликими шматочками.
2. Хліб нарізаємо шматочками і замочуємо в молоці на 20 хвилин (якщо молока немає, то використовуємо воду).
3. Цибулю і часник чистимо і моєму. Через м'ясорубку пропускаємо всі шматочки м'яса разом з цибулею і часником, а також віджимаємо з хліба зайву рідину, пропускаємо і його через м'ясорубку.
4. Отриману масу перемішуємо, солимо і перчимо, додаємо яйця і гарненько перемішуємо все. Готовий фарш поділяємо порційно і відправляємо в морозильну камеру (або використовуємо відразу).
- Яловичина - 500 грам
- Свинина - 500 грам
- Хліб - 200 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Молоко - 200 мілілітрів
- Яйце - 2 штуки
- Сіль і перець - За смаком
1. Ретельно видаляємо хрящі, поцяткований прожилками, жир і плівки. Гарненько промиваємо м'ясо, висушуємо паперовим рушником і нарізаємо невеликими шматочками.
2. Хліб нарізаємо шматочками і замочуємо в молоці на 20 хвилин (якщо молока немає, то використовуємо воду).
3. Цибулю і часник чистимо і моєму. Через м'ясорубку пропускаємо всі шматочки м'яса разом з цибулею і часником, а також віджимаємо з хліба зайву рідину, пропускаємо і його через м'ясорубку.
4. Отриману масу перемішуємо, солимо і перчимо, додаємо яйця і гарненько перемішуємо все. Готовий фарш поділяємо порційно і відправляємо в морозильну камеру (або використовуємо відразу).