Динячі булочки
(покроковий рецепт з фото)
Ці ласощі прийшло до нас із далекої Японії. Динячі булочки, або як їх ще називають на батьківщині - Melonpan, користуються у японців величезною популярністю. Вони дуже ароматні і смачні.
Якщо вам цікаво дізнатися, як приготувати динячі булочки, читайте цей рецепт. Це популярне японське блюдо вже давно припало до смаку нашим співвітчизникам. Тому, якщо ви фанат аніме або ж просто любите солодку випічку, обов'язково спробуйте приготувати динячі булочки.
- Борошно - 300 грам
- Дріжджі - 6 грам
- Вода з молоком - 200 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 36 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Вершкове масло - 80 грам (отбензініванія)
- Цукор - 90 грам (отбензініванія)
- Яйця - 2 штуки (отбензініванія)
- Борошно - 200 грам (отбензініванія)
- Розпушувач - 1 Чайна ложка (отбензініванія)

Насамперед займіться тестом. Для його приготування в будь-яку зручну посуд додайте просіяне борошно, цукор, дріжджі і сіль. Потім акуратно влийте тепле молоко, розбавлене теплою водою. Замістити тісто, після чого додайте олію і далі продовжуйте вимішувати тісто. Готове тісто укрийте харчовою плівкою і рушником і поставте в місце без протягів для підняття.

Щоб приготувати топпинг, збийте масло з цукром, введіть в цю суміш яйця. Потім поступово всипте просіяне з розпушувачем борошно. Вимісити тісто. Розкачайте його в ковбаску і розріжте на дванадцять рівних частин, сформуйте з них кульки, приберіть їх в холодне місце.

Дріжджове тісто також сформуйте кульками у кількості дванадцяти штук. Грудочки начинки розкачайте в коржі, зверху викладіть кульки дріжджового тіста.

Кінець кліпу toppinga, залишивши невелике віконце посеред кульки. З боку начинки зробити сітку, обваляйте тісто в цукрі. Викладіть булочки на пергамент для запікання, поставте в розігріту до 180 градусів духовку. Випікайте булочки сорок хвилин.