Рецепт Динячі булочки фото

Динячі булочки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Веганські страви
На полуденок
Випічка, Булочки

Ці ласощі прийшло до нас із далекої Японії. Динячі булочки, або як їх ще називають на батьківщині - Melonpan, користуються у японців величезною популярністю. Вони дуже ароматні і смачні.

Якщо вам цікаво дізнатися, як приготувати динячі булочки, читайте цей рецепт. Це популярне японське блюдо вже давно припало до смаку нашим співвітчизникам. Тому, якщо ви фанат аніме або ж просто любите солодку випічку, обов'язково спробуйте приготувати динячі булочки.

  • Борошно - 300 грам
  • Дріжджі - 6 грам
  • Вода з молоком - 200 мілілітрів
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 36 грам
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Вершкове масло - 80 грам (отбензініванія)
  • Цукор - 90 грам (отбензініванія)
  • Яйця - 2 штуки (отбензініванія)
  • Борошно - 200 грам (отбензініванія)
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка (отбензініванія)
динячі булочки - фото крок 1
Насамперед займіться тестом. Для його приготування в будь-яку зручну посуд додайте просіяне борошно, цукор, дріжджі і сіль. Потім акуратно влийте тепле молоко, розбавлене теплою водою. Замістити тісто, після чого додайте олію і далі продовжуйте вимішувати тісто. Готове тісто укрийте харчовою плівкою і рушником і поставте в місце без протягів для підняття.
динячі булочки - фото крок 2
Щоб приготувати топпинг, збийте масло з цукром, введіть в цю суміш яйця. Потім поступово всипте просіяне з розпушувачем борошно. Вимісити тісто. Розкачайте його в ковбаску і розріжте на дванадцять рівних частин, сформуйте з них кульки, приберіть їх в холодне місце.
динячі булочки - фото крок 3
Дріжджове тісто також сформуйте кульками у кількості дванадцяти штук. Грудочки начинки розкачайте в коржі, зверху викладіть кульки дріжджового тіста.
динячі булочки - фото крок 4
Кінець кліпу toppinga, залишивши невелике віконце посеред кульки. З боку начинки зробити сітку, обваляйте тісто в цукрі. Викладіть булочки на пергамент для запікання, поставте в розігріту до 180 градусів духовку. Випікайте булочки сорок хвилин.

Схожі рецепти