Булочки
(покроковий рецепт з фото)
Як же апетитно виглядають булочки на рекламних плакатах Макдональдс і інших закусочних. Якщо хочете поласувати ними, то не обов'язково купувати готові. Розповім, як приготувати булочки будинку.
Такі булочки можна використовувати для бургерів, бутербродів з ковбасою або котлетою. Їх часто подають замість хліба до перших і других страв. Дуже смачно приготувати булочки на сніданок і подати з маслом або варенням. Якщо вам не подобається кунжут, можна приготувати і без нього.
- Вода - 170-220 мілілітрів
- Вершкове масло - 70 грам
- Яйця - 1 штука
- Борошно пшеничне - 420 грам
- Цукровий пісок - 50 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Кунжут - За смаком
- Сухі швидкорозчинні дріжджі - 1 Ст. Ложка
1
У теплій воді розчинити дріжджі, потім додайте столову ложку борошна і залиште на п'ять хвилин.
2
Vbeyte яйця, додайте 30 грам вершкового масла, цукор і сіль, потроху всипте борошно, замісіть тісто і накрийте рушником, залиште на 1-2 годину.
3
Перекладіть тісто з миски на стіл і розділіть його на 8 частин, кожної надайте форму кулі і трохи притисніть.
4
Деко застеліть пекарської папером і викладіть булочки, накрийте булочки рушником і залиште на 1 час.
5
Розтопити вершкове масло і змастіть булочки, випікайте в розігрітій до 190 градусів духовці 15-20 хвилин.
6
Дістаньте булочки і знову змастіть вершковим маслом, посипте кунжутом і залиште для охолодження.