Рецепт Бельмеші фото

Бельмеші
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця, Яєчний білок
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви

Як відомо, бельмеші - це якийсь гібрид пельменів і біляшів. Напівфабрикатний продукт досить лише розігріти в мікрохвильовці. Пропоную свою інтерпретацію бельмешей, аля "смажені пельмені" .

Відразу скажу, що це дуже смачно, але не варто зловживати. Бельмеші є досить шкідливою їжею, так що акуратніше, так що не балуйте себе нею занадто часто. На додаток до страви рекомендую майонез, кетчуп або сметану (що кому подобається). Тепер ви знаєте, як зробити бельмеші в домашніх умовах. Хай щастить!

  • Пельмені - 1 кілограм (попередньо відваріть їх до напівготовності)
  • Масло рослинне - 5-6 Ст. Ложок
  • Майонез - За смаком (для подачі)
  • Зелень - За смаком (для подачі)
бельмеші - фото крок 1
Розігріваємо в сковороді рослинне масло. Поступово додаємо пельмені, обсмажуємо їх до красивого золотистого кольору і хрусткої скоринки.
бельмеші - фото крок 2
За допомогою шумівки викладаємо пельмені на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир. Подаємо страву до столу з майонезом і свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти