Бельмеші
(покроковий рецепт з фото)
Як відомо, бельмеші - це якийсь гібрид пельменів і біляшів. Напівфабрикатний продукт досить лише розігріти в мікрохвильовці. Пропоную свою інтерпретацію бельмешей, аля "смажені пельмені" .
Відразу скажу, що це дуже смачно, але не варто зловживати. Бельмеші є досить шкідливою їжею, так що акуратніше, так що не балуйте себе нею занадто часто. На додаток до страви рекомендую майонез, кетчуп або сметану (що кому подобається). Тепер ви знаєте, як зробити бельмеші в домашніх умовах. Хай щастить!
- Пельмені - 1 кілограм (попередньо відваріть їх до напівготовності)
- Масло рослинне - 5-6 Ст. Ложок
- Майонез - За смаком (для подачі)
- Зелень - За смаком (для подачі)

Розігріваємо в сковороді рослинне масло. Поступово додаємо пельмені, обсмажуємо їх до красивого золотистого кольору і хрусткої скоринки.

За допомогою шумівки викладаємо пельмені на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир. Подаємо страву до столу з майонезом і свіжою зеленню. Смачного!