Баклажани смажені
(покроковий рецепт з фото)
Баклажани не так давно увійшли в сімейне меню. Бабуся і мама чомусь ніколи не вирощували цей овоч в городі, тому я його їла не часто. Але зараз із задоволенням я готую його вдома.
Цього разу у мене вийшов простий гарнір, який підходить для багатьох м'ясних страв і птиці. Він виглядає красиво, має приємний аромат і красивий колір. Ну, а смак ... Спробуйте самі. Тільки для початку вивчіть варіант, як приготувати баклажани смажені на сковороді. Ви здивуєтеся, але це дуже просто.
- Баклажан - 1 штука
- Яєчні білки - 2 штуки
- Рослинна олія - 3-5 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком

Баклажан помийте і наріжте кружальцями. Покладіть його в миску. Посипте сіллю і залиште на 30 хвилин, щоб пішла гіркота.

Далі баклажан промийте і висушіть. Посипте його перцем і сіллю. У мисці збийте білки. Змастіть ними гуртки баклажана.

Обсмажте овоч з обох сторін в гарячому маслі протягом 2-3 хвилин з кожного боку.

Подавайте баклажани із зеленню. Смачного!