Зелена квасоля з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Ще недавно зелена квасоля для мене була загадкою, а тепер часто додаю її до перших і других страв, а також з неї виходить дуже смачний гарнір. Розповім, як приготувати зелену квасолю з яйцем.
Таке блюдо можна зробити на сніданок, на обід або на вечерю. Подавайте його самостійно або в якості теплого салату. Попередньо квасоля потрібно відварити і промити в холодній воді, а потім вже відправити на сковороду і додати яйця. Додайте будь-які спеції, часник, цибуля або перець. Подавайте блюдо відразу після приготування.
- Зелена квасоля - 450 грам
- Яйця - 3 штуки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком

1. Викладіть квасолю в друшляк, відріжте краю з двох сторін і вимийте її.

2. У каструлю налийте воду і доведіть її до кипіння, потім відправте в неї квасолю і варіть після закипання 3-5 хвилин. Надішліть квасоля в друшляк і промийте, відставте в сторону.

3. У миску вбийте курячі яйця, посоліть за смаком і розмішайте гарненько виделкою.

4. Розігрійте сковороду з вершковим маслом і викладіть квасоля, обсмажуйте її кілька хвилин.

5. Влийте до квасолі курячі яйця і перемішайте відразу.

6. Обсмажуйте кілька хвилин, періодично перемішуючи.

7. Перекладіть квасоля в миску і відразу подавайте до столу.