Рецепт Збитий сирний десерт фото

Збитий сирний десерт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Молочні продукти, Вершки, Сир, Полуниця
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На швидку руку, На святковий стіл, День народження, 8 березня
Десерти

Якщо ви віддаєте перевагу легкі десерти важким пирогів і тортів, то вам безумовно сподобається легкий і повітряний десерт з ніжного збитого сиру, доповнений соковитими ягодами полуниці.

Якщо вам стало цікаво, як приготувати збитий сирний десерт, то зробити це можна за допомогою цього рецепта. Відмінний варіант літнього десерту, який просто тане в роті. А взимку можна брати будь-які доступні фрукти, вийде не гірше. Обов'язково спробуйте приготувати!

  • Сир - 200 грам
  • Печиво - 100 грам
  • Полуниця - 6 штук (можна взяти заморожену ягоду або будь-які фрукти)
  • М'ята - 1/4 пучка
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Цукрова пудра - 1/2 Ст. Ложки
  • Ванільний екстракт - 1/2 чайних ложки
збитий сирний десерт - фото крок 1
Печиво поламайте на невеликі шматочки і складіть його в чашу блендера. Найкраще підійде пісочне печиво, яке добре кришиться. Подрібніть його в блендері до однорідності, щоб не траплялися великі шматочки.
збитий сирний десерт - фото крок 2
Сир перекладіть в скляну мисочку. Ви можете використовувати магазинний сир, але краще, звичайно ж, брати домашній. Перетворіть його в однорідну пасту за допомогою погружного блендера.
збитий сирний десерт - фото крок 3
До сирної пасти влийте вершки. Вони повинні бути жирними, не менше 20-ти відсотків. Всипте цукрову пудру і ванілін. Знову збийте сирну масу.
збитий сирний десерт - фото крок 4
Візьміть відповідні келихи, наприклад, підійдуть "мартинка" . Викладіть на дно кожного келиха крихту печива, потім сирну пасту.
збитий сирний десерт - фото крок 5
Полуницю гарненько вимийте під проточною водою. Відірвіть хвостики і розрізати кожну ягоду на чотири частини. Вибирайте стиглу полуницю, щоб вона була не кисла.
збитий сирний десерт - фото крок 6
Красиво викладіть полуничку поверх сирної маси. Потім вимийте м'яту і відірвіть зі стебел суцвіття листочків. Прикрасьте ними ваш десерт і подавайте до столу.

Схожі рецепти